Esplai Arc de Sant Martí

Som un grup de monitors/es voluntaris/es que portem a terme una tasca educativa amb uns objectius concrets. El nostre esplai està dividit en 5 grups d’edats diferents, de 6 a 16 anys.
Cada grup té el nom d’un color representatiu de l’Arc de Sant Martí:
GROCS, de 6 i 7 anys, TARONGES, de 8 i 9 anys, VERMELLS, de 10 i 11 anys, BLAUS, de 12 i 13 anys i BLANCS, de 14 a 16 anys.

On som?

Raval Padró, s/n.
Horari: dissabtes de 16’30 a 18’30 hores.

Què fem?

L’activitat fonamental que treballem amb els nens/es és el joc mitjançant el qual aprenen a conèixer el món, dominar les coses materials i relacionar-se amb altres persones. En aquesta activitat tenim molt en compte les necessitats dels nens/es en funció del seu creixement, tant físic com social.

Organitzem excursions i acampades per cohesionar el grup, i participem en les festes majors i altres festes populars per ajudar a viure el compromís dins del poble on vivim i actuem.

Cada estiu organitzem unes colònies pels nens/es d’entre 5 i 13 anys i campaments, travessa, colònia, viatge pels de 14 a 16 anys.

4 Respostes to “Esplai Arc de Sant Martí”

 1. arnau garcia Says:

  ola soc larnau i abans anava a lesplai es uai pero una mica aborrit

 2. liliana delgado Says:

  Solicito información de horarios, actividades etc ,etc, Ubicación y coste . Es para dos chicos que vienen de Italia (12 y 13 años) niña y niño ( hermanos) desde finales de junio a finales de agosto 2010

 3. liliana delgado Says:

  Buenas tardes

  Solicito información de actividades, horarios, salidas o excursiones, comidas, refrigerios, condiciones o necesidades. Es para 2 chicos, (niña y
  niño, hermanos Italianos) que desean participar en actividades de verano aqui en barcelona desde finales de junio a finales de agosto del 2010

 4. liliana delgado Says:

  Solicito información de horarios, actividades etc ,etc, Ubicación y coste . Es para dos chicos que vienen de Italia (12 y 13 años) niña y niño ( hermanos) desde finales de junio a finales de agosto 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: